Wiegje aankleden

wiegje bekleden met wiegbekleding, luxe wieg, wieg met vlecht, wiegje met hemel, wiegje met matras, wieg omrander, wieg aankleding, ovaal wiegje, ovaal babywieg, babybedje, babyrace

Wiegje aankleden | 5 Tips om je droomwieg samen te stellen

Kies voor een schommelwieg

Yes, je bent zwanger! De keuze voor een wieg in het eerste jaar van de baby is al snel genoeg gemaakt nadat je het artikel – de 7 voordelen van wiegen – wellicht al helemaal had doorgespit. De schommelwiegjes van BabyRace zijn veilig, bijzonder door de ronde vormen. En het unieke aspect dat de wiegjes de slaap bevorderen van een baby door de beweging van het wiegen zoals in de baarmoeder. Geborgenheid in het éérste babybedje is heel belangrijk voor je newborn.

Waarom kiezen voor een wieg van BabyRace?

 • Duurzaam design – onverslijtbaar, lang door te gebruiken als familiewieg;
 • FSC-Gecertificeerd;
 • Ronde vormen – de prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept;
 • Wiegje dat schommelt – Uniek schommelmechanisme waardoor de ouder de baby handmatig in het wiegje in slaap kan wiegen. Het schommelmechanisme is vergrendelbaar;
 • Zelf customizen – Baby Boutique BabyRace biedt de mogelijkheid om het gewenste wiegje in de gewenste stijl te stylen van matras tot hemel;
 • Hemelstang & matras inclusief de prijs;

Wiegje aankleden van a tot z

De babywiegjes van BabyRace zijn helemaal zelf samen te stellen. Dit betekend dat je van hemeltje tot aan het matras tot de manier van montage helemaal zelf kan bepalen. Hoe fijn is dat! De eigenaresse van BabyRace creeërde hierdoor een uniek concept in de Benelux. De collectie babywiegjes is volledig customizable (zelf samen te stellen) en daarmee koploper in de babybranche.

ovaal wiegje met wiegbekleding, schommelwieg, houten wiegje, ovale wieg, wieg met hemeltje
ovaal wiegje babyrace met vlecht

Een wiegje aankleden doe je zo!

Wiegje van hout, een wit wiegje, ga je voor stoer zwart of de nieuwe trending kleur beige?

Het samenstellen van een wieg is natuurlijk gebasseerd op persoonlijke keuzes. Stel jezelf de volgende vragen: Welk type babywieg vind ik (en mijn partner) mooi en welk kleurtje van het wiegje past het beste in het interieur/de babykamer? Kom je maar niet uit de keuze welke babywieg je moet kiezen? Snappen we, de collectie wiegjes zijn stuk voor stuk super mooi! Voor meer informatie hierover, verwijzen je het liefst door naar het artikel – Welk type babywiegje kies jij?

Co-sleeping of rooming-in

Tegenwoordig zijn er veel babywiegjes die worden gebruikt als aanschuifbedje. Een babybedje dat gemakkelijk naast het bed van de ouders te plaatsen is de co-sleeper ledikant. De voordelen van een co-sleeper babybedje zijn er teveel om op te noemen. Het grootste voordeel van de co-sleeper is dat je als ouder, ‘s nachts je baby direct uit de wieg kan halen en meteen kan voeden. De co sleepers van BabyRace zijn lang door te gebruiken door de unieke lengte en kan naast boxspring en futonbedden bevestigd worden.

Bij rooming-in maak je gebruik van een wiegje of babybedje . Deze plaats je op gewenste plek in de ouderlijke slaapkamer. Het grootste voordeel is dat je je baby hoort en dat je erg dichtbij bent. In de newborn fase is rooming-in een fijne mogelijkheid gedurende de kraamtijd mee te verlengen. Veel ouders kiezen voor deze optie in de newborn fase tussen 0 en 6 maanden, waarin de baby intensieve zorg nodig hebt.

*Het wordt landelijk bepaald door consultatiebureaus om je baby minimaal 6 maanden bij de ouders op de slaapkamer te laten slapen wegens de veilige redenen voor preventie wiegendood. Co sleepers en babywiegjes zijn van toegevoegde waarde voor pasgeborenen.
wiegje met luxe wiegbekleding, wiegje met hemel, wieg aankleding, box aankleding, babybed aankleding, luxe wieg, aanschuifbed, ledikant bekleding, ledikant aan bed, co sleeper aan bed
co-sleeper ledikant naturel met baby, ovaal ledikantje, ovaal babybed, 4-1 ledikant, 4-1 babybed, wiegje

Happy Baby, Happy Mommy

Babywiegjes inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

Wiegje aankleden met hemeltje

Welke combinatie kies jij?

 • Hemeltje van tule en kant;
 • Hemeltje van tule met katoenen randje;
 • Hemeltje gebroken wit (100% katoen)(€);
 • Hemeltje tule & pompoms;
 • Hemeltje natural earth (100% hydrofiele stof)(€)

Alle bedhemels zijn handgemaakt en met precisie afgewerkt. Het assortiment hemeltjes maken van elk babybedje een droomwieg in de moderne babykamer, huiskamer of in de ouderlijke slaapkamer.

Wiegjes met hemeltje zorgen voor een goede nachtrust

Bed- en hoofd omranders ja of nee?

Stel je ovaal wiegje volledig zelf samen.

Ga je voor een klassieke wieg of kies je voor een speelse uitstraling?

Baby’s kunnen in de eerste paar maanden heel wild heen en weer bewegen met hun hoofdje of armpjes. Het hoofdje kan dan vaak tegen de spijltjes van het wiegje aan botsen, waardoor de baby er last van kan hebben. Dit kan resulteren in slechte slaapjes of een zere plek tegen het hoofdje. Hiervoor is een bescherm omrander of bumper ideaal! Ook helpt een bumpertje tegen tocht en voor de geborgenheid. De baby maakt zich minder druk om de prikkels om zich heen. De babybed bumper dient als anti-stootrand en biedt geborgenheid in de eerste paar maandjes van je newborn baby.

Veilig slapen met een omrander in de wieg
Verwijder de bumper als de baby zelfstandig kan zitten of begint te bewegen. Zorg ervoor dat het babybed bumper strak tegen de spijlen gespannen vastzit. Zorg ervoor dat de baby in een strak opgemaakt babybedje ligt, zodat het niet direct met het gezichtje tegen de bedbumper aan ligt. Tip: gebruik een slaapzakje bij het slapen gaan, zodat het bewegen tijdens het dutje verminderd. Houdt altijd zicht bij het slapen van je newborn baby.

Graag meer weten over de veiligheid van onze bedbumpers?

Wieg in het echt zien?

Wil je graag de unieke collectie babywiegjes, babykamer meubeltjes en accessoires live beleven? Kom dan gezellig langs in onze baby boutique in zuid-brabant! Vraag vrijblijvend advies of ga je droomwieg samenstellen in onze babyspeciaalzaak.

wipstoel hout in babywinkel babyrace
Wiegje aankleden met baby mobieltjes

Baby’s zijn nog zo klein, dat ze nog niet veel kunnen waarnemen, maar wat ze wel graag zien zijn bewegende voorwerpen. Een mobiel zorgt ervoor dat je baby ergens naar kan kijken als hij/zij in zijn/haar wiegje ligt. Je kleine wondertje richt de aandacht op het bewegende mobiel, waardoor ze rust krijgt en dat is weer bevorderlijk voor het inslapen.

Handgemaakt macramé baby mobieltjes
De leuke macrame mobieltjes die wij aanbieden in de babywinkel zijn een echte must-have in de babykamer en draagt bij aan een positieve slaaproutine van je baby.

Verzending | Montage | Klantenservice

Stel je eigen wieg samen | Verzending
U heeft de keuze uit gratis verzending van uw babywiegje met pakket verzending of een Butler service monteur op locatie €90,- m.u.v. de waddeneilanden.

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes hebben de vorm van een ‘nestje’ in ovale vormen met een uniek schommelmechanisme.

Verliefd geworden op de schommelwieg van BabyRace? Zoek niet verder en creeër zelf een luxe babywieg!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. Onze experts van babyspeciaalzaak BabyRace weten maar al te goed dat het niet zomaar een éérste babybedje is die je aanschaft. Het is een hele beleving! Hoe ga jij je babykamer inrichten?  En wat komt daar allemaal bij kijken? Dromen over de baby, telkens wanneer je het babykamertje weer binnenkomt. Wij kennen dat gevoel maar al te goed en willen voor jou als nieuwe mama, een pronkstuk in de babykamer bieden.

Stel je eigen wieg samen op baby-race.nl

Investeren in dé babybeleving van slaap kindje slaap.
Fantasierijke dromen, geborgenheid en veiligheid zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. Het is niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby het gevoel van de baarmoeder bieden en heerlijk laten dromen in de duurzame babywiegjes van BabyRace.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

De voordelen van de co sleeper wieg

Ik wil graag mijn wiegje thuis bezorgt hebben

Hoe kan ik het babywiegje in elkaar monteren?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.