Montage

Do it yourself
Kies je ervoor om een van de babybedjes van BabyRace zelf in elkaar te monteren? Dat kan heel gemakkelijk via onze instructiefilmpjes en infographics! Een offline handleiding met wazige illustraties vinden we niet meer van deze tijd, vandaar dat we onze online handleiding in de vorm van montagefilmpjes en infographics hebben gecreëerd. Bekijk de montagefilmpjes hieronder en bouw het aangekochte babybed gemakkelijk zelf.

Montage fouten door consument.
BabyRace is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor montage fouten die de consument maakt aan een van de wiegjes of standaarden. ( Met fouten bedoelen we: niet goed vast zetten of foutief plaatsing van onderdelen ) Wij raden u aan om alle filmpjes heel goed te bekijken en alles na te controleren om het babybedje zo veilig mogelijk in elkaar te zetten. Wij benadrukken nogmaals bij de co-sleepers dat de bedbodem plank goed vast tussen de houders bevestigd moet worden. Mocht u er zelf niet uitkomen met monteren kunt u ons uiteraard altijd bereiken voor vragen via mail, telefoon of via instagram dm. Wij adviseren u graag!

Mocht u niet zeker zijn van uw montage talenten dan kunt u het beste iemand vragen die er verstand van heeft of voor de besteloptie montage&bezorging op locatie (€) kiezen.

Montage – Co-sleeper wiegje BabyRace

Detail montage voor bedbodem & co-sleep functie (must see)

Montage – Do it yourself (DIY) – Co-sleeper ledikant BabyRace

*BELANGRIJK – Monteer je het babybedje als co-sleeper? Let dan op de volgende punten:

**Er zijn onlangs vernieuwingen aan het babybedje gemaakt, waardoor de stoppertjes om het schommelmechanisme te stoppen nu via de binnenkant (i.p.v. de buitenkant) erin moeten geplaatst.

1.Vergrendel de wieltjes en het schommelmechanisme vanhet aanschuifbedje tijdens co-sleeping; Het is de bedoeling dat de co-sleeper vast staat naast het ouderlijk bed. De schommelfunctie geldt dus niet in co-sleeper stand!
2.Bevestig het aanschuifbedje veilig naast het ouderlijk bed met het bijgeleverde fixeer systeem of met de bevestigingsband (voor boxsprings);
3.Zorg ervoor dat aan beide zijkanten de bedbodem kan steunen op 2 steun onderdeeltjes. De steun onderdeeltjes van de voorzijde kun je hiervoor gebruiken om de co-sleeper bedbodem extra stevig vast te zetten;
4.De onderste plank zorgt voor stabiliteit van de co-sleeper, vergeet deze dus ook zeker niet te plaatsen!
5.Bij gebruik van een bumper zorg dat deze ten alle tijden strak vastzit en niet kan omvallen. Zorg ervoor dat u uw kindje in een strak opgemaakt bedje laat slapen, liefst met slaapzakje aan. Blijf uw kindje altijd in de gaten houden.
6.Zorg ervoor dat uw matras of topper tegen de co-sleeper aan staat zodat er geen gleuf ontstaat. Bij een kleine gleuf zorg ervoor dat je het matras of topper meer tegen het babybedje aan duwt en de co-sleeper bevestingsband strak trekt tussen beide bedden voor optimale veiligheid.Montage – Do it yourself (DIY) – Baby Bouncer BabyRace


Montage – Do it yourself (DIY) – Ovaal wiegje BabyRace (2023)


Montage – Do it yourself (DIY) – Ovaal wiegje BabyRace (2022)

Het onderstel van het ovaal wiegje van BabyRace werkt hetzelfde als de co-sleeper wieg. De montage kunt u via het filmpje bekijken. De montage van het bovenstel kunt u via deze onderstaande handige infographics monteren. Onder de infographics hebben we nog een extra filmpje toegevoegd hoe je het onderstel met het bovenstel bevestigd.


Klik hier voor alle levertijden


Meer info over de wiegjes van baby-race.nl

Babybedje BabyRace kopen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.