Co sleeper ideaal voor newborn baby

Zwanger en op zoek naar een unieke co sleeper? BabyRace heeft een mooi aanbod van duurzame co sleepers die je lekker lang kunt gebruiken. Co sleepers heb je in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een  van de ledikanten en wiegjes. Bij BabyRace koop je aanschuifbedjes en wiegjes van 100% natuurlijk hout, veilig CE gekeurd en kun je ze helemaal zelf samen stellen betreft matras, hemeltje en/of bekleding.

Co sleeper ledikant BabyRace

Co sleeper

Als je gezinsuitbreiding krijgt, dan wil je natuurlijk op alle gebieden het beste voor jouw baby. Dat geldt ook voor het slapen van de baby. Kies je voor een Co sleeper, dan ben je wat betreft slapen in één keer helemaal klaar. Je hebt een Co sleeper van Babyrace in twee verschillende uitvoeringen: De co sleeper ledikant en de aanschuifwieg.

Co sleepers met uniek design & ovale hoeken

Een van de nieuwste designs van BabyRace zijn de Co sleepers in de vorm van een ledikant met ovale hoeken. Deze co-sleeper ledikant is een ledikant, schommelwieg, babybed en een box in één. De Co sleeper van BabyRace is een zeer duurzaam babybed voor baby’s tot en met 2,5 jaar. Alle babybedjes van BabyRace hebben de beschikking over een unieke schommelfunctie die gemakkelijk vergrendelbaar is. Kies je voor een van deze aanschuifwiegjes van BabyRace dan ontvang je ook meteen een veilig Co-sleeping fixeer systeem inclusief. De ledikanten zijn in alle hoogtes verstelbaar en past aan alle bedden, ook aan hoge boxspring bedden. Veilig samen met je baby naast je slapen, ideaal voor de eerste paar maandjes. De co sleepers van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen en dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs. En dat is precies wat ouders willen!

Wiegjes van betaalbaar design

Bij BabyRace zijn er tal van verschillende soorten wiegjes die je helemaal zelf samen kunt stellen. Zo biedt BabyRace een mooi aanbod van ovale wiegjes en de populaire gehaakte mozesmandjes wiegjes. Stijl je eigen wieg samen met accessoires en wiegbekleding van de mooiste merkjes in ons assortiment. Ook voor dekentjes, lakentjes, hoeslakens, babymatrassen, hemeltjes en moltons hebben wij een mooie collectie van natuurlijke aardse kleurtinten en materialen. Kies je voor BabyRace, dan kies je simpelweg altijd voor betaalbare kwaliteit. Niet voor niets kiezen steeds meer ouders-to-be voor de kwalitatief uitstekende producten van BabyRace.

Veilig naast je baby slapen

Je hebt de Co sleepers ook in speciale wiegvorm. Ook nu beschikt de wieg over een zeer unieke schommelfunctie. De wieg is multifunctioneel. De Co sleeper wieg is een babybedje, een aanschuifbedje en een schommel wiegje in één. Deze Co sleeper is in drie verschillende hoogtes verstelbaar en wordt geleverd een speciale veiligheidsband. De co-sleeper wieg kun je geheel zelf samenstellen van matras tot hemeltje.

De wieg van BabyRace is een duurzame wieg voor baby’s tot en met de leeftijd van één jaar. Kies je voor deze multifunctionele wieg, dan kies je voor een echte eyecatcher naast je bed of in de babykamer!

co sleeper wieg met PomPom bekleding en aanschuifbedje babyrace, co sleeper, aanschuifwiegje, wieg baby, schommelwieg, wiegjes, babywiegjes, wiegje hout

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.