Co sleeper ideaal voor newborn baby

Zwanger en op zoek naar een unieke co sleeper? BabyRace heeft een mooi aanbod van duurzame co sleepers die je lekker lang kunt gebruiken. De keuze voor een eerste babybedje is natuurlijk erg belangrijk, maar de keuze is reuze in grote baby supermarkten.

Bekijk onze unieke baby boutique collectie die je nergens anders zult vinden. Zo kun je kiezen voor een van de unieke ledikanten en wiegjes. Bij BabyRace koop je aanschuifbedjes en wiegjes van 100% natuurlijk hout, volgens EU veiligheidsnormen en kun je ze helemaal zelf samen stellen betreft matras, hemeltje en/of bekleding.

naturel houten ledikant babyrace

Co sleeper

Als je gezinsuitbreiding krijgt, dan wil je natuurlijk op alle gebieden het beste voor jouw baby. Dat geldt ook voor het slapen van de baby. Kies je voor een Co-sleeper ledikant, dan kun je de co-sleeper later ook transformeren naar ledikant, peuterbedje en box. Duurzaam design waarover nagedacht is. Je hebt een Co sleeper van Babyrace in twee verschillende uitvoeringen: De ledikant en de aanschuifwieg.

FSC-Gecertificeerd
Wij bieden babybedjes van 100% natuurlijk hout FSC-gecertificeerd.

Duurzaam Design
Onverslijtbaar, lang door te gebruiken als familiewieg.

Ronde Vormen
De prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept van BabyRace.

co sleeper bevestiging

Co sleeper veilig vastzetten

Co-sleeper veilig vastzetten aan ouderlijk bed

Kies je voor een van deze aanschuifwiegjes van BabyRace dan ontvang je ook meteen een veilig fixeer systeem inclusief. De ledikanten zijn in hoogte verstelbaar en past aan alle bedden, ook aan hoge boxspring bedden. Veilig samen met je baby naast je slapen, ideaal voor de eerste paar maandjes. De co sleepers van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen en dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs.

 

zwart-ledikant-cookiekids-collectie

Co sleepers met uniek design

Het ledikantje met ronde vormen van BabyRace is een zeer duurzaam babybed voor baby’s tot en met 2,5 jaar. De keuze uit kleuren zijn naturel hout, wit, zwart en binnenkort een nieuwe kleuren combi naturel/wit. De verf die wij gebruiken op waterbasis is volgens de EN-71 veiligheidsnormen. Alle babywiegjes van BabyRace hebben de beschikking over een unieke schommelfunctie die gemakkelijk vergrendelbaar is.

Wiegjes van betaalbaar design

BabyRace heeft een mooie collectie verschillende soorten wiegjes die je helemaal zelf samen kunt stellen. Zo biedt BabyRace een mooi aanbod van ovale wiegjes en de populaire gehaakte mozesmandjes wiegjes. Stijl je eigen wieg samen met accessoires en wiegbekleding van de mooiste merkjes in ons assortiment. Ook voor dekentjes, lakentjes, hoeslakens, babymatrassen, hemeltjes en moltons hebben wij een mooie collectie van natuurlijke aardse kleurtinten en materialen. Niet voor niets kiezen ouders voor de kwalitatieve ambacht en design producten van BabyRace.

Veilig naast je baby slapen

Wij bieden ook aanschuifwiegjes. Deze zijn kleiner in formaat, maar erg functioneel naast het ouderlijk bed te gebruiken. De wieg is multifunctioneel. De Co sleeper wieg is een babybedje, een aanschuifbedje en een schommel wiegje in één. Deze Co sleeper is in drie verschillende hoogtes verstelbaar en wordt inclusief veiligheidsband geleverd. De co-sleeper wieg kun je geheel zelf samenstellen van matras tot hemeltje.

De duurzame wieg van BabyRace is voor baby’s tot en met de leeftijd van één jaar. Kies je voor deze multifunctionele wieg, dan kies je voor een echte eyecatcher naast je bed of in de babykamer! Een familiewieg die eindeloos lang door kan worden gebruikt.

co sleeper wieg met PomPom bekleding en aanschuifbedje babyrace, co sleeper, aanschuifwiegje, wieg baby, schommelwieg, wiegjes, babywiegjes, wiegje hout

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.