Co sleeper ledikant voor newborn, baby & peuter

Zwanger en op zoek naar een unieke co sleeper? BabyRace heeft een mooi aanbod van duurzame co sleepers die je lekker lang kunt gebruiken. De keuze voor een eerste babybedje is natuurlijk erg belangrijk en wij specialiseren ons daarom in duurzame babybedjes van hoge kwaliteit. Bekijk onze unieke co-sleepers vanuit onze baby boutique collectie die je nergens anders zult vinden. Zo kun je kiezen voor een van de unieke ledikanten en wiegjes. Bij BabyRace koop je aanschuifbedjes, ledikanten en wiegjes van 100% natuurlijk hout of in een kleurtje, volgens EU veiligheidsnormen en kun je ze helemaal zelf samen stellen betreft matras, hemeltje en/of bekleding.

Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper?
naturel houten ledikant babyrace

Co sleeper

Als je gezinsuitbreiding krijgt, dan wil je natuurlijk op alle gebieden het beste voor jouw baby. Dat geldt ook voor het slapen van de baby. Kies je voor een Co-sleeper ledikant, dan kun je de co-sleeper later ook transformeren naar ledikant, peuterbedje en box. Duurzaam design waarover nagedacht is. Naarmate je kindje groeit kun je de ledikant transformeren naar een peuterbedje. Op de laagste stand verstellen met open zijde, zodat peuter er makkelijk in en uit kan stappen.

cosleeper babyrace, ledikant, co-sleeper wieg, co-sleeper ledikant, babybed, wieg naast bed, houten co sleepers, witte cosleepers

De beste houten co-sleeper van de Benelux

Als je gezinsuitbreiding krijgt, dan wil je natuurlijk op alle gebieden het beste voor jouw baby. Dat geldt ook voor het slapen van de baby. Kies je voor een co-sleeper ledikant, dan kun je de co-sleeper later ook transformeren naar ledikant, peuterbedje en box. Naarmate je kindje groeit kun je de ledikant transformeren naar een peuterbedje, tot de maximale leeftijd 3-3,5 jaar. Op de laagste stand verstellen met open zijde, zodat peuter er makkelijk in en uit kan stappen.

Houten co-sleepers en witte co-sleepers
Het meest populaire babybed-naast-bed is de houten versie. Natuurlijk materiaal, makkelijk te stylen in iedere babykamer en een warme kleur die veel harten van aanstaande ouders al heeft verkocht. De witte versie blijft ook altijd een mooie eyecatcher. Vanaf juli 2023 bieden we co-sleeper ledikanten in de combinatie kleur wit/naturel hout.

FSC-Gecertificeerd
Wij bieden babybedjes van 100% natuurlijk hout FSC-gecertificeerd.

Duurzaam Design
Onverslijtbaar, lang door te gebruiken als familiewieg.

Ronde Vormen
De prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept van BabyRace.

Wiegje dat schommelt
Uniek schommelmechanisme waardoor de ouder de baby handmatig zachtjes in slaap kan wiegen.
Schommelmechanisme is vergrendelbaar.

Babybedje & Peuterbedje in één
De co-sleeper ledikant is te gebruiken van newborn tot peuter. De bedbodem is te verstellen naar onder naarmate het kindje groter en beweeglijker wordt. Na de leeftijd van 2 jaar kan de voorzijde van het babybedje eraf en kan het dienen als peuterbedje.

Hemelstang & matras inclusief
Bij de wiegjes en cosleepers van BabyRace ontvang je de hemelstang en een standaard babymatrasje gratis erbij!

co sleeper vastzetten aan bed, co sleeper bevestigen

Co sleeper veilig vastzetten

Co-sleeper veilig vastzetten aan ouderlijk bed

Kies je voor een van deze co-sleepers van BabyRace dan ontvang je ook meteen een veilig fixeer systeem inclusief. De ledikanten zijn in hoogte verstelbaar en past aan alle bedden, ook aan hoge boxspring bedden. Veilig samen met je baby naast je slapen, ideaal voor de eerste paar maandjes. Om de co-sleeper ledikant veilig vast te zetten werken we met een gepatenteerd vastzet systeem (2 onderdelen die de co-sleeper met het ouderlijk bed vastzetten). Voor boxspring bedden bieden we een bevestigingsband. Zo is er voor ieder type bed een co-sleeper bevestiging om samen met je baby veilig te slapen.

 

co-sleeper wieg met vlechtbumper

Co-sleeper wieg

Wiegje en co-sleeper in één

Wist je dat wij meerdere aanschuifwiegjes in de collectie bieden? De co-sleeper wieg kan precies aan elke bedhoogte van alle type bedden veilig worden vastgezet. Ideaal voor hoge boxsprings. De fijnste functie is dat je vanuit je bed het veiligheids rekje omlaag en omhoog makkelijk kan verstellen.

 

co-sleeper verlenging voor aan ouderlijk bed te bevestigen.

Verlenging aan ouderlijk bed

Co-sleeper veilig vastzetten aan ouderlijk bed

Kies je voor een van de co-sleepers van de BabyRace collectie? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je veilig kan samen slapen met je baby. Om de co-sleeper veilig vast te zetten zonder dat er een spleet opening voor kan komen, werken we met dit verlenging onderdeel. Deze kan gebruikt worden om de co-sleeper vast te maken aan het ouderlijk bed. Dit geldt voor gewone bedden waarbij het matras in het bedframe ligt met een brede omranding eromheen of gewone bedden waarbij een spleet onstaat. Voor een boxspring bed is dit onderdeel niet nodig. Zo is er voor ieder type bed een co-sleeper bevestiging om samen met je baby veilig te slapen.

 

zwarte co sleepers, co-sleeping, co sleeper ledikant, zwart babybedje

Zwarte co-sleeper

Trending in babyland: zwarte babymeubels
Wij bieden onze wiegjes ook in diverse kleuren. De keuze uit kleuren zijn naturel hout, wit, zwart en binnenkort een nieuwe kleuren combi naturel/wit. De zwarte kleur is sinds een aantal jaar niet meer uit ons aanbod te slaan. De populaire kleur heeft een opmars in meubeldesign land. Wij bieden zwarte wiegjes en co-sleepers in de collectie CookieKids. De verf die wij gebruiken op waterbasis is volgens de EN-71 veiligheidsnormen.

Wiegjes van betaalbaar duurzaam design
BabyRace heeft een mooie collectie verschillende soorten wiegjes die je helemaal zelf samen kunt stellen. Zo biedt BabyRace een mooi aanbod van ovale wiegjes en de populaire gehaakte mozesmandjes wiegjes. Stijl je eigen wieg samen met accessoires en wiegbekleding van de mooiste merkjes in ons assortiment. Niet voor niets kiezen ouders voor de kwalitatieve ambacht en design producten van BabyRace.

De voordelen van een co-sleeper

Veilig naast je baby slapen

✩ Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.

✩ Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.

✩ Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.

✩ ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje.

✩ Een aanschuifbedje staat stevig vast bevestigd naast het ouderlijk bed en is dus een apart bedje voor je baby wat veiligheid biedt. Het slapen met baby in het ouderlijk bed is af te raden vanwege warmte, verpletting & stikkingsgevaar.

cosleeper aan bed, cosleeper ledikant, co sleeper aan ouderlijk bed, houten cosleeper, hoge cosleeper voor boxspring, witte cosleeper babyrace

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.