Mobiel babykamer

/
Mobiel babykamer
maanhanger boho

Unieke boho hangers shop je bij baby-race.nl!

#bohobabykamer

macrame baby mobiel maan babyrace

Babymobiel babykamer

Ben je op zoek naar een baby mobiel voor in de babykamer? Wij van BabyRace adviseren je graag om een goede keuze te maken waar jij en je baby lang van kunnen genieten!

Baby’s houden van een baby mobiel

Baby’s zijn nog zo klein, dat ze nog niet veel kunnen waarnemen, maar wat ze wel graag zien zijn bewegende voorwerpen. Een mobiel zorgt ervoor dat je baby ergens naar kan kijken als hij/zij in zijn/haar wiegje ligt. Je kleine wondertje richt de aandacht op het bewegende mobiel, waardoor ze rust krijgt en dat is weer bevorderlijk voor het inslapen.

Baby mobiel babykamer

De mobiel is een echte must-have in de babykamer en draagt bij aan een positieve slaaproutine van je baby.

baby mobiel maan en sterren - wieg met baby mobiel - cotton and sweets - babyrace

Babykamer inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

Handgemaakte baby mobiel

Handgemaakt & genderneutraal | Mobiel babykamer

De handgemaakte baby mobieltjes zijn uniek in zijn soort en ontworpen door BabyRace in samenwerking met LittleOlive. De verschillende designs kunt u zelf kiezen bij het bestellen. De handgemaakte babymobieltjes hangen stuk voor stuk heel mooi boven een babywiegje, een box of in de babykamer boven een commode bijvoorbeeld. Je baby zal dit spelletje van beweging, en de vormen en kleurtjes helemaal geweldig vinden! De baby mobieltjes zijn gemaakt van macramé touw en pompoms en hangen aan een duurzaam houten ring.

Boho babykamer

De perfecte mobiel voor de boho babykamer

De Ibiza vibe is helemaal hot & happening in babyland en zorgt ervoor dat duurzame materialen zoals macramé weer helemaal de boventoon voert. Samen met de speelse pompoms, flosjes en natuurlijk de veertjes en regenboogjes in macramé zijn de gender neutrale baby mobieltjes van BabyRace trending.

baby mobiel genderneutraal
Boho regenbooghanger BabyRace - babykamer musthaves

Welk baby mobiel past bij jou?

De babykamer is natuurlijk niet af zonder een uniek baby mobiel boven de babybox, de babywieg, verschoningstafel of een mooie plek in de babykamer. Welke baby mobiel van BabyRace past het beste in jouw babykamer? Bekijk ze allemaal en shop de leukste mobiel voor je wondertje.

  • baby mobiel hout
  • baby mobiel voor boven wieg
  • mobiel boho babykamer
  • mobiel voor boven baby box
  • genderneutrale baby mobieltjes

De baby mobieltjes zijn alle perfect voor boven een wieg, box of in de babykamer. Alle mobile babykamer zijn met nauwe precisie afgewerkt.

Boho droogbloem krans

Droogbloemen = trending

Of je de droogbloem krans nu in de living laat schitteren of een mooi plekje creëert in de boho babykamer, het resultaat is super mooi! Deze boho krans is gemaakt van verschillende droogbloemen gemaakt aan een messing cirkeltje in verschillende maten.

droogbloem krans

Ontwerp je eigen baby mobiel
Bij de meeste designs van onze baby mobiel kun je kiezen uit kleuren naar keuze.

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er onverwacht iets ontbreken of tegenvallen, helpen wij graag.

Uniek design
De baby mobieltjes van BabyRace worden handgemaakt en zijn dus uniek.

Verliefd geworden op de babywiegjes met baby mobiel van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babybedje is, die je aanschaft. Het is een hele beleving! Het begint natuurlijk al bij het inrichten van de babykamer. Je zult het zien; telkens wanneer je de kamer binnenloopt, zal je dromen over jouw aankomend wondertje.  Wij kennen dat gevoel natuurlijk en daarom willen wij je als ouder helemaal klaarmaken voor deze ervaring. Dat doen we door je van genoeg informatie te voorzien op deze site. Het exclusieve wiegje van BabyRace wordt naast onze website, ook aangeboden op Bol.com. Ook de klantenservice van Bol kan je uitgebreid helpen met eventuele vragen, mocht je dat willen.

 

Onze visie

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de wiegjes met hemeltje van BabyRace.

Wiegje met hemeltje met een unieke baby mobiel

Iedere babykamer heeft een pronkstuk nodig. Een unieke wieg met hemeltje in de babykamer met een unieke baby mobiel laat een spetterende indruk achter. Bij de exclusieve babywiegjes van BabyRace kun je kiezen uit een uniek design! Kies je voor de rechthoekige co-sleeper wieg of voor het ovaal wiegje? Wij garanderen: de complimentjes vliegen je om de oren!

De voordelen van de babywiegjes

Los te bestellen
De hemeltjes & de bekleding van BabyRace zijn ook los te bestellen!

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er onverwacht iets ontbreken of tegenvallen, helpen wij graag

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de schommelfunctie, de grotere vorm van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm & helemaal zelf samen te stellen.

Wist je dat onze co-sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Inspiratie links

Ik ben op zoek naar babykamer inspiratie

Op zoek naar een wiegje met hemeltje

Welk type baby wiegje is de beste keuze?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

Reviews

“Vriendelijke service en mooi product” – Olivier Steenhout uit België

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.