Op zoek naar een unieke co sleeper wieg?

/
Op zoek naar een unieke co sleeper wieg?
Co sleeper wieg BabyRace , dichtbij mama en papa slapen, aanschuifbedje, hoogste co sleeper wieg van Nederland en Belgie.

De co sleeper wieg

Veilig slapen, dicht in de buurt van mama en papa

Wat is een co sleeper?
De co sleeper is een wieg aan bed met de zijde tegen jouw bed open, zodat de baby comfortabel & veilig naast je slaapt. Een co sleeper wordt vaak in het Nederlands vertaald als ‘aanschuifbedje’, oftewel een wieg aan bed.

Hoe lang kan ik de co sleeper wieg gebruiken?
Vanaf de geboorte kun je de wieg aan bed tot ongeveer 6 maanden gebruiken. Dit is natuurlijk wel gebaseerd op de bewegelijkheid van je baby. Na 6 maanden zou je kunnen overwegen om de co sleeper functie van BabyRace te veranderen in babywiegje, dus met beide zijkanten dicht. Het babywiegje kun je naar de babykamer verhuizen of laten staan in de slaapkamer, als je toch liever een paar maanden langer dichtbij je baby wilt slapen. Zo kun je je baby tot 12 maanden lang laten dromen in het multifunctionele schommelwiegje van BabyRace.

*Het wordt landelijk bepaald door consultatiebureaus om je baby minimaal 6 maanden bij de ouders op de slaapkamer te laten slapen wegens de veilige redenen voor preventie wiegendood. Co sleepers zijn van toegevoegde waarde voor pasgeborenen.

co sleeper wieg - aanschuifbedje - babybedje aan bed - babywieg aan bed - babywieg naast bed - sidebedje - co sleeper hout - wieg voor huilbaby - babywieg aan bed

Babykamer inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

De voordelen van de co sleeper wieg

Het babywiegje kun je op verschillende manieren gebruiken. Het is een schommelwiegje, babybed en aanschuifbedje in één! Multifunctioneel en duurzaam in gebruik. De wieg aan bed functie is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper? Hieronder delen we graag nog meer voordelen zoals:

  • Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.
  • Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.
  • Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.
  • ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje.

 

co sleeper wieg babyrace - babywieg aan bed - babywieg deluxe - wieg aan bed -babywiegje met hemeltje past aan alle type bedden, ook hoge boxsprings, aanschuifbedje, wiegje aan bed

Download gratis de ultieme babykamer checklist!

Welke materialen heb je nodig om een babykamer in te richten? Bereid jezelf handig voor met deze makkelijke checklist. Vink alle benodigdheden af en wordt 100% zeker dat je alle spullen inhuis hebt voordat je baby komt. Van gordijntjes, tot hygienedoekjes en van speelgoed tot wikkeldoek.

[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Ontvang nu de gratis checklist & nieuwste babytips van BabyRace”]
De co sleeper wieg van BabyRace. Co-sleeper hout, wieg naast bed, babywieg aan bed, babywieg deluxe, aanschuifbedje, aanschuifwiegje, duurzame wieg baby
01
Wiegen maar!
Het schommelmechanisme zorgt ervoor dat je je baby zachtjes in slaap kunt wiegen. Ideaal!
02
De co-sleeper wieg past precies aan ieder type bed
De co-sleeper wieg heeft een verstelbare bodem die op 3 verschillende hoogtes te verstellen is. De hoogste stand is 67 cm, ideaal voor alle type bedden, ook boxspring!
03
Co sleeper wieg met hemeltje
De co sleeper wieg wordt inclusief geleverd met zacht matrasje, lieve strikjes, een zachte bedbumper en een exclusief hemeltje naar keuze!

 

Wat maakt de co sleeper wieg van BabyRace uniek?

 

  • Het babybedje van BabyRace is een babywieg, schommelwieg en co-sleeper in één! Het babywiegje is gemakkelijk te transformeren van wiegje aan bed naar babybedje.
  • Het babywiegje is verstelbaar in 3 hoogtes, ideaal in te stellen voor de juiste hoogte van jouw bed. Wist je dat het co sleeper wiegje van BabyRace de hoogste is van Nederland en België? Het babybedje past naast (hoge) boxspring bedden. Er zijn nog weinig co sleepers op de markt te vinden die verstelbaar zijn voor alle type bedden en hoge boxspring modellen. Yeey, we are the first!
  • De voorleuning van het babybedje kan worden verwijderd;
  • De babywieg heeft een unieke schommelfunctie, waardoor je je baby makkelijk in slaap kunt wiegen. De schommelwieg is ideaal voor baby’s die niet meteen in slaap kunnen vallen. Het is een feit dat baby’s door beweging (wiegen) beter in slaap vallen. De schommelwieg kun je nadat je baby in slaap is gevallen stoppen, door de stopper in het schommelmechanisme te plaatsen. De babywiegjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

Decemberactie!
Nu met gratis montage & levering aan huis

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de vorm van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm.

In elke babykamer hoort een pronkstuk

Iedere babykamer heeft een pronkstuk nodig. Een uniek wiegje in de babykamer laat een spetterende indruk achter. Bij de exclusieve wiegjes van BabyRace kun je kiezen uit een uniek design! Kies je voor de rechthoekige co-sleeper wieg of voor het ovaal wiegje? Wij garanderen: de complimentjes vliegen je om de oren!

De voordelen van de babywiegjes

Wist je dat onze co-sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Inspiratie links & tips

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

Ik wil graag mijn wiegje thuis bezorgt hebben

Hoe kan ik het babywiegje in elkaar monteren?

Reviews

“Prachtig en er was goed over nagedacht om dit te ontwerpen” – Christine M. uit Utrecht

“Heel handig bedje, staat naast ons bed” – Hans van V. uit Weert

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.