Op zoek naar een uniek wiegje?

Als je een bijzondere wieg of babybedje wilt van betaalbaar, duurzaam design, dan ben je wellicht via google, instagram of pinterest bij Baby Boutique BabyRace uitgekomen. De prachtige wiegjes en co sleepers van BabyRace zijn nergens anders te verkrijgen. Wij streven naar een persoonlijke touch waarbij de ouders-to-be in alle rust informatie krijgen om vervolgens een keuze te maken uit de unieke collectie co-sleepers, wiegjes en ledikanten.

Een wiegje koop je als ouders-to-be al ver voor de geboorte om alvast aan het idee te wennen dat er een wondertje aan zit te komen. Neem er ook de tijd voor, want het aanbod aan wiegjes is heel divers. BabyRace heeft een mooi aanbod van 100% natuurlijk houten co-sleeper wiegjes, ovale wiegjes en de populaire gehaakte mozesmand wiegjes. Bij Baby Boutique BabyRace koop je altijd unieke wiegjes volgens de Europese veiligheidsnormen en duurzaam in gebruik.

ovaal wiegje babyrace, houten wiegje, schommelwiegje, familiewieg, wiegje met hemeltje, tweelingwiegje

Wiegje van je dromen

Geborgen & veilig slapen

Een babykamertje inrichten is natuurlijk super leuk, maar neemt ook keuze stress met zich mee. Gelukkig helpen Instagram en Pinterest heel erg veel betreft het stylen van je babykamer. Eén van de eerste dingen die je koopt als je op het punt staat om ouder te worden van een zoon of een dochter is een babybedje. Qua babykamer meubeltjes is een wiegje niet te missen.

Stijl je wieg zelf samen
Gun je baby en jezelf het wiegje van je dromen. Kom de babywiegjes in het echt beleven in onze baby boutique of shop gemakkelijk online. Onze duurzame wiegjes zijn geheel customizable, stijl je babywieg zelf samen met een hemeltje, wiegbekleding en matras, voor een betaalbare prijs.

Wat is er uniek aan de wiegjes van BabyRace?

Duurzaam Design
Onverslijtbaar, lang door te gebruiken als familiewieg.

FSC-Gecertificeerd
Wij bieden babybedjes van 100% natuurlijk hout FSC-gecertificeerd.

Ronde Vormen
De prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept van BabyRace.

Wiegje dat schommelt
Uniek schommelmechanisme waardoor de ouder de baby handmatig zachtjes in slaap kan wiegen.
Schommelmechanisme is vergrendelbaar.

Zelf customizen
Baby Boutique BabyRace biedt de unieke mogelijkheid om je wiegje helemaal in jouw gewenste stijl te stylen van matras tot hemel.

Hemelstang & matras inclusief
Bij de wiegjes en cosleepers van BabyRace ontvang je de hemelstang en een standaard babymatrasje gratis erbij!

Wiegje met hemeltje

wiegje hout met matras, wiegje babyrace, ovaal wiegje, ovale wieg, ovale houten wieg, houten wieg, schommelwieg, familiewieg, wieg met hemeltje, wieg met matras

Wiegje met vlecht omrander

wiegje met vlechtbumper, babywieg babyrace

Wieg bekleding

wiegje in babywinkel babyrace

Wiegje in boho stijl

wiegje in boho stijl, houten wiegje, schommelwieg, rond wiegje, ovaal wiegje, wieg met verstelbare bodem, wieg met hemel, wieg met bedomrander

Ontworpen door een mama
Als je een bijzondere wieg of babybedje wilt van betaalbaar, duurzaam design, dan ben je wellicht via google, instagram of pinterest bij Baby Boutique BabyRace uitgekomen. De prachtige wiegjes en co sleepers van BabyRace zijn ontworpen door een mama (de eigenaresse) die eigenschappen miste in het aanbod van wiegjes toendertijd in Nederland en Belgie. Toen ze zelf een baby had die niet zonder bewegen, na veel wiegen in de armen, kon slapen, is begonnen met het ontwerpen van de bestaande wiegjes en cosleepers. Nergens anders te verkrijgen, multifunctionele wiegjes en dus uniek in zijn soort. De collectie wiegjes wordt steeds uitgebreider met verschillende varianten in samenwerking met andere merken om voor iedere mama een mooie wieg te bieden voor het toekomstige wondertje.

– Co-sleeper wiegjes;
– Ovale wiegjes;
– Ledikant wiegjes;
– Schommel wiegjes;
– Aanschuifwiegjes;
– Familiewiegjes;
– Houten wiegjes;
– Zwarte wiegjes;
– Wiegje met bekleding;
– Wiegje met hemeltje;

Ledikant & wiegje in één

Prachtig cocon design

De collectie wiegjes in onze collectie bieden prachtige ronde vormen. Na het grote succes van de ovale wieg van BabyRace kwamen we met een geheel nieuw ledikantje in de collectie. Het ovaal ledikantje van Songes et Rigolades in combinatie met de kleuren wit en naturel beukenhouten spijlen. Het bekende design met ronde vormen in eivorm, het natuurlijk hout, waar je baby veilig vertrouwd en comfortabel kan slapen is er nu ook in een ledikant vorm. Duurzaam in gebruik tot de leeftijd van 0-3 jaar.

ledikantje en baby bouncer babyrace babywiegjes

Familiewiegje van duurzaam design

Naast de collectie wiegjes bieden wij ook aanschuifwiegjes oftewel co-sleepers. Het unieke vijf in één systeem van onze co-sleeper ledikant geldt als een zeer duurzaam ledikantje, dat perfect geschikt is voor baby’s tot en met 3,5 jaar. Een andere optie is het co-sleeper wiegje en is geschikt voor baby’s tot en met 6/9 maanden. Als je zoekt naar een ovaal wiegje kun je kiezen uit een naturel houten wiegje en is ook geschikt voor baby’s tot en met 6/9 maanden. Alle wiegjes zijn met de mooiste hemeltjes en wiegbekleding combinaties te stylen.

Wat is er uniek aan de wiegjes van BabyRace?
Uniek aan de wiegjes & co-sleepers van eigen merk zijn de ronde vormen en het veilige schommelmechanisme. Zo kun je je baby heerlijk handmatig zachtjes in slaap wiegen en ook weer stoppen door het te vergrendelen. Duurzaam design is een statement waar wij voor staan. Wij werken met 100% natuurlijk beukenhout en ook de verf op waterbasis die we gebruiken zijn volgens de EU EN-71 veiligheidsnormen. Wat helemaal te gek is dat je bij onze wiegjes en co-sleepers een gratis hemelstang & standaard babymatras ontvangt.

Zwart wiegje

Wij bieden onze wiegjes ook in diverse kleuren. De zwarte kleur is sinds een aantal jaar niet meer uit ons aanbod te slaan. De populaire kleur heeft een opmars in meubeldesign land. Wij bieden zwarte wiegjes en co-sleepers in de collectie CookieKids. Uiteraard zijn al onze babybedjes die wij aanbieden ontwikkeld met verf op waterbasis die veilig gekeurd is volgens EU norm EN-71.

zwart ledikant met ledikantverkleiner
zwart ledikant, zwart ledikantje, zwarte babykamermeubels, zwart babybedje

Mozesmandje wieg

Makkelijk verplaatsbaar

Ga voor een origineel handgehaakt mozesmandje van BabyRace! Door de vormgeving van een ‘geborgen nestje’ voelt het gehaakte mozes mandje wieg al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje. Het mozes mandje is gemaakt van 100% recycled katoen en is hand-made gehaakt. Ideaal voor newborn baby’s. Een wieg standaard is handig en ook heel betaalbaar als set. Op zoek naar een tweeling wiegje van betaalbaar design? De mozesmand wiegjes zijn hiervoor perfect.

mozesmand wit-cappuccino, wiegje, newborn wiegje, babywieg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.