Boekenkast Woodluck olive

Vintage babymeubels

Boekenkast Woodluck olive

Trending in babyland: vintage babymeubels

Vintage babymeubels zijn de laatste tijd weer helemaal trendy. Je maakt je babykamer helemaal af door deze tijdloze stijl te voeren met mooie meubeltjes en deco in dezelfde stijl. Het is ook harstikke leuk om een of een paar mooi item(s) te kiezen van Woodluck en een ander kastje op de kop te tikken (vintage stijl) en deze een nieuw leven in te blazen. Combineer nieuw met tweedehands om deze stijl helemaal tot zijn recht uit te komen.

De babymeubels van woodluckdesign creëeren een prachtige vintage look.

Kinderkamer kast Babushku white
kinderkamer kledingkast olive
boekenkast olive woodluckdesign

Stijl jouw kinderkamertje in de vintage trend

De babymeubeltjes van Woodluckdesign passen precies in je kamertje als je gaat voor een vintage kamertje. De unieke ronde vormen die de vormgeving van deze meubeltjes laat zien dat elementen van oudsher in een nieuw jasje zijn gestoken. Onze collectie bestaat uit kastjes, kledingkastjes, peuterbedjes, decoratiekastjes, commodes en boekenkastjes. Wij bieden deze in verschillende kleurtjes, maar onze White en Olive kleurtjes passen helemaal bij het thema vintage. Door de zachte tinten van de kleuren kun je ze super makkelijk matchen. Zo zou je bijvoorbeeld een olive kastje super leuk kunnen combineren met ons zwart ovaal ledikantje. 

wit peuterbedje met ronde vormen, retro peuterbed, wit peuterbed, bed voor peuters
kinderbed met ronde vormen, peuterbed met ronde vormen, wit kinderbed, kinderbed met ronde vormen
vintage babykamer stijl, Boekenkast Woodluck olive

Vintage wanddecoratie combineren

Je kunt kiezen voor een prachtige wand in vintage stijl. Deze kun je dan super leuk combineren met de baby- en kinderkamer meubeltjes en peuterbedjes van de collectie Babushka – Woodluck. Ronde vormen zijn erg leuk om terug te laten komen op de muur of ga voor een kek behangetje met verschillende kleurtjes en een dessin van dieren en natuur symbolen. Op deze manier creëer je een dromerig geheel. De combinatie van vintage en elegantie maakt de kinderkamer erg speels en bovendien heel mooi.

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.