co-sleeper aan boxspring vastmaken, co sleeper ledikant babyrace, witte cosleeper, cosleeper boxspring

Co-sleeper vast maken aan boxspring bed

co-sleeper aan boxspring vastmaken, co sleeper ledikant babyrace, witte cosleeper, cosleeper boxspring

Veilige co-sleeper aan ouderlijk bed

Co-sleeper vastmaken aan boxspring bed? Met de co-sleepers van BabyRace ervaar je kostbare momenten tijdens het ouderschap, vooral tijdens de nachturen. Voor ouders die de voordelen van co-sleeping willen combineren met de veiligheid van een aparte slaapruimte voor de baby, kan het vastmaken van een co-sleeper aan het ouderlijk bed een ideale oplossing zijn. Met de co-sleepers van BabyRace creëer je mooie momenten met je kleintje en je geniet van een veilig en duurzaam design. Ga jij voor de aanschuif wieg of voor het ledikant?

Bij Baby Boutique BabyRace vindt je veilige en multifunctionele co-sleepers!

cosleeper bevestigen met boxspring bed ouders
Co-sleeper ledikant als peuterbedje
co sleeper bevestigingsband

Maak vast met een co-sleeper bevestigingsband 

Voor boxspring bedden leveren we een co-sleeper bevestigingsband om het babybedje stabiel, veilig vast te zetten naast het ouderlijk bed. Het is dus super gemakkelijk om een co-sleeper veilig vast te maken aan een boxspring.

Co-sleeper vastmaken aan boxspring bedden? Bij Baby Boutique BabyRace hebben wij verschillende co-sleepers. Zo hebben we co-sleeper ledikanten en co-sleeper wiegjes. Het fijne aan onze co-sleepers is dat ze multifunctioneel te gebruiken zijn. De co-sleeper ledikant is namelijk te gebruiken als co-sleeper, ledikant, schommelwieg, peuterbedje en box in één. De co-sleeper wieg is te gebruiken als co-sleeper en wieg. Daarnaast zijn de co-sleepers ook nog eens erg praktisch.

Co sleeper wieg gebruiken aan ouderlijk bed, cosleeper naast bed, babybedje naast ouderlijk bed, aanschuifwieg naast bed
co-sleeper van hout, co-sleeper aan bed, co-sleeper wieg
bevestigingsband co-sleeper wieg, cosleeper vastzetten aan boxspring bed, Cosleeper voor hoge boxsprings

Transformeer de co-sleeper naar peuterbed

Nadat je kleintje uit de co-sleeper, ledikant of box is gegroeid, kun je het alsnog erg makkelijk gebruiken. De co-sleeper ledikant van BabyRace is namelijk transformeerbaar tot peuterbedje. Het peuterbedje wordt het pronkstuk van je peuterkamertje en het creëert een prachtige en elegante uitstraling. Het is ook heel erg leuk om het nog steeds te combineren met de hemel en babymobiel zoals op de foto hieronder. Maak van het kamertje een droomkamertje met de meubeltjes van BabyRace.

co-sleeper als peuterbed, witte co sleeper, peuterbedje, multifunctionele co sleeper ledikant

Beleef de samen slapen ervaring met je baby

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.