co sleeper ledikant peuterbed box in een

De 7 voordelen van een wiegje

co sleeper ledikant peuterbed box in een

Voordelen van een wiegje

De babywiegjes van BabyRace bevorderen de diepe slaap van je baby

Snachts opstaan om je baby te wiegen? Dit horen we heel vaak en hebben wij persoonlijk ook meegemaakt. Vandaar dat wij van BabyRace aan de slag zijn gegaan met unieke babywiegjes die het wiegen als ware overneemt. Zeg nou zelf, klinkt aantrekkelijk hé! Meer voordelen van een wiegje ontdekken?

In de unieke collectie wiegjes van BabyRace word je baby geschommeld in zijn wiegje. Hierdoor voelt de baby zich veilig en geborgen, wat een goede nachtrust bevordert. Het wiegen van het babybedje gebeurt door handmatig zachtjes op en neer te bewegen. Het schommelmechanisme is vergrendelbaar waardoor het ledikantje vast staat. De schommelwiegjes hebben ook het grote voordeel als co-sleeper, als wieg aan bed en kan je omtoveren tot peuterbedje en box. Bovendien laat deze mooie, duurzame familiewieg een spetterende indruk achter in de babykamer.

naturel ledikant babyrace, houten ledikant, schommelwieg ledikant, cosleeper ledikant

De 7 voordelen van een wiegje van BabyRace

 1. De unieke schommelfunctie.
  Van oudsher doen we het nog: baby’s die met moeite in slaap vallen, wiegen in onze armen. Maar dat kan makkelijker met de babywiegjes die het schommelen voor ons doen. Zachtjes handmatig je baby wiegen. Heerlijk in slaap vallen in geborgenheid en aanwezigheid van de ouder. Uit onderzoek slapen baby het beste door in beweging. Ideaal voor jou en de baby. Happy baby, happy mommy!
 2. De lengte.
  De babywiegjes van BabyRace zijn groter dan de gemiddelde wieg. Om precies te zijn: 110 cm lang. Een groot voordeel want hierdoor kun je de baby er tot 3 jaar in laten slapen! Het wiegje is een ledikant, co-sleeper, peuterbed en box in één.
 3. Co-sleeping.
  Een babybedje dat gemakkelijk naast het bed van de ouders te plaatsen is, ook wel co-sleeper genoemd. Het grootste voordeel van de co-sleeper wieg is dat je als ouder, ‘s nachts je baby direct uit de wieg kan halen en meteen kan voeden. Het blijkt een veilige en fijne manier om aan je baby te hechten en de baby aan de ouders.
cosleeper aan bed, cosleeper ledikant, co sleeper aan ouderlijk bed, houten cosleeper, hoge cosleeper voor boxspring, witte cosleeper babyrace
Nog meer voordelen van een wiegje
 1. Verstel de hoogte in gewenste positie.
  De co-sleeper wieg kun je naar de gewenste hoogtes verstellen. Past aan ieder bed en dus ook aan boxspring bedden! Inclusief bevestigingsband voor boxspring bedden en bevestigings onderdelen voor een futonbed. De verstelbare hoogte is tevens noodzakelijk als je merkt dat de baby groeit.  Zo kun je de hoogte verlagen om de veiligheid te garanderen.
 2. Duurzaam materiaal.
  De wiegjes van BabyRace zijn gemaakt van duurzaam materiaal. We ontlasten het milieu ook nog eens, gezien het beukenhout, puur naturel is en 0% is bewerkt met giftige stoffen. Helemaal babyproof dus. Kwaliteit beukenhout FSC-Gecertificeerd dat lang meegaat makes us all very happy!
 3. Geborgen, veilig & comfy.
  Door de vormgeving van een ‘nestje’ met ronde vormen (baarmoeder idee) voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Het geborgen gevoel voor een new-born versterkt nog meer door een hemeltje en een bumpertje te gebruiken. Hierdoor krijgt de baby minder prikkels en zal zich daardoor veel meer kunnen focussen op het slapen gaan. Onze babywiegjes en de verf die gebruikt wordt, zijn volgens de EU-norm EN71-3 geproduceerd.
 4. Stel je eigen wieg samen.
  Een uniek concept in NL & BE. De babywiegjes van BabyRace zijn zijn volledig customizable (zelf samen te stellen). De beleving van een babywieg kopen hangt samen met persoonlijke wensen. De babywiegjes kun je helemaal zelf samenstellen door het kiezen van de gewenste kleur, hemeltje, bumpertje en de optie voor montageservice aan huis of het ontvangen van een DIY pakket.
wit ledikant babyrace
van ledikant naar peuterbed babyrace
Slapen in een schommelwieg bevordert de slaap van een baby

Baby Boutique BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de collectie unieke wiegjes & gehaakte babymandjes van BabyRace. Maar we zijn flink uitgebreid met een collectie super leuke babykamer meubeltjes, beddengoed en babykleding. Shop online of kom gezellig naar onze baby boutique om de producten live te bekijken.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.