Ovaal wiegje BabyRace - wiegje - baby schommelwieg - wieg baby - wieg rond - wiegmatras ovaal - ovaal wiegmatras - babybedje, wieg rond, babywieg aan bed, babywiegje, wieg baby, babybed hemel, babynest

Slaapritueel baby | Aandacht voor een kind is onvervangbaar

baby bouncer gebroken wit

Persoonlijke aandacht voor een kind kun je nooit vervangen

Het slaapritueel van je baby is erg belangrijk, vooral als je kindje een moeilijke slaper is. Het is fijn voor je kindje dat je de juiste aandacht geeft. Het is erg gemakkelijk om op een knopje te drukken en er dan iets gaat bewegen of dat er een geluidje aan gaat. Voor kinderen is het belangrijk dat het kindje persoonlijke aandacht krijgt, daarom hebben wij bij BabyRace een uniek design gecreëerd waarbij de ouder samen met de baby betrokken is bij de middag of avond dutjes. Onze wiegjes en ledikantjes zijn speciaal gecreëerd om je baby makkelijker in slaap te wiegen. 

Bij Baby Boutique BabyRace bieden we veilige en multifunctionele babybedjes!

zwart ledikant babyrace, zwart babybedje, zwarte cosleeper

De co-sleeper ledikant van BabyRace

Na het grote succes van de co-sleeper wieg van BabyRace kwamen we met een geheel nieuw design: De co-sleeper ledikant van BabyRace. Het bekende design met ronde vormen, het schommelend babybedje van natuurlijk hout, waar je baby veilig vertrouwd en comfortabel kan slapen is er nu ook in een ledikant vorm. Het babybedje is ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en voldoet aan de Europese normen.

Het ledikant dat wiegt
Er zit een veilig schommelmechanisme in de ledikant verwerkt waarbij je je kleintje zachtjes handmatig in slaap wiegt. Het babybedje wiegt heel soepel op en neer waarbij je baby sneller en comfortabel in de slaapmodus terrecht komt terwijl in de aanwezigheid van de ouder. Deze top combinatie heeft al veel ouders geholpen om het slaapritueel makkelijker te maken. Het schommelmechanisme is te vergrendelen. Mocht je het babybedje vast willen hebben staan zonder te bewegen kun je de twee meegeleverde stoppers in het mechanisme stoppen om het te vergendelen.

co sleeper ledikant wit met box vlecht, co sleepers, babywieg, wiegje met hemel, co-sleeper met hemel, wiegbekleding, vlecht omrander, box aankleding

Wieg je baby veilig in slaap

Door het schommelmechanisme wieg je je baby gemakkelijk in slaap. Tegelijkertijd krijgt het kindje ook nog persoonlijke aandacht. Je hoeft je kindje niet helemaal in de armen te nemen, maar je staat er wel bij om het kindje te wiegen. Dit is een stukje aandacht die het kindje nodig heeft. Van baby tot peuter, ze vinden het  erg fijn om de aandacht te krijgen tijdens het slaapritueel. Ze zullen hierdoor zich veilig en geborgen voelen en daardoor sneller in slaap vallen.

Slaapt je baby moeilijk?
Het schommelmechanisme is gemakkelijk en super fijn voor kindjes die moeilijk in slaap vallen. Leg je baby na het verschonen in een strak opgemaakt wiegje voor extra creatie van veiligheid. Bij probleem slapertjes zijn deze tips ook aannemelijk:

  • Wiegje strak opmaken met beddengoed;
  • Gebruik een slaapzakje of inbakerslaapzakje (test wat je baby fijn vind);
  • Maak de ruimte waar de baby slaapt donker;
  • Flesje melk geven tijdens slapen of speentje geven;
  • Speendoekje of klein knuffeltje op voorhoofd plaatsen (weghalen als de baby slaapt);
  • Bedbumper gebruiken om de prikkels van het babykamertje te verminderen.
ovaal wiegje met wiegbekleding, schommelwieg, houten wiegje, ovale wieg, wieg met hemeltje
Schommelwiegje

Ook ons ovaal wiegje heeft een gemakkelijk en veilig schommelmechanisme en kindjes zullen het wiegje als erg comfortabel en vooral geborgen ervaren. Kies voor het wiegje als je graag eerst een kleiner babybedje wilt inzetten. De babywieg van BabyRace kun je van 0-9 maanden gebruiken, dus iets langer dan de gemiddelde wieg. Ideaal om te gebruiken in de ouderlijke slaapkamer of beneden in de woonkamer.

Ergonomisch zitten en slapen in een wipstoel

Je newborn was nog nooit zo happy in de meest stijlvolle baby bouncer van BabyRace. Je baby zal de wipstoel als erg comfortabel ervaren. Gegarandeerd garantie voor een geborgen gevoel. Door de vormgeving van het ergonomisch ontwerp (de juiste bescherming en comfort voor rugje en hoofdje) vormt de baby bouncer zich naar het lichaam van je baby. Fijn voor een middag dutje tussendoor.

 

Creëer een comfortabel en veilig slaapritueel voor je baby.

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze wiegjes met unieke schommelmechanisme beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.