zwart ledikant babyrace, zwart babybedje, zwarte cosleeper

Trend: zwart babybedje

zwart ledikant babyrace, zwart babybedje, zwarte cosleeper

Laat jou kleintje heerlijk slapen in een zwart babybedje

Zwarte babymeubels zijn de laatste tijd weer helemaal trending. Wil jij van jou babykamer graag een unieke en stijlvolle kamer maken? Dan zijn onze zwarte babybedjes een erg goede keuze. In interieur wordt vaak gebruik gemaakt van zwarte details en accessoires om je huis een industrieel en stoer uiterlijk te geven. Het is dan ook erg leuk om dit ook terug te laten komen in je babykamer, zo zijn alle ruimtes helemaal op elkaar zijn afgestemd! Bij BabyRace shop je super makkelijke en functionele zwarte babybedjes bij onze CookieKids collectie

zwart babybedje, co sleeper ledikant peuterbed box in een

Voordelen van de zwarte co sleeper ledikant van BabyRace

De wieg aan bed functie is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper? Hieronder delen we graag nog meer voordelen zoals:

  • Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.
  • Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.
  • Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.
  • ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje.
  • Een co-sleeper staat stevig vast bevestigd naast het ouderlijk bed en is dus een apart bedje voor je baby wat veiligheid biedt. Het slapen met baby in het ouderlijk bed is af te raden vanwege warmte, verpletting & stikkingsgevaar.
zwarte co sleepers, co-sleeping, co sleeper ledikant, zwart babybedje
zwart ledikantje met bedhemel, zwart babybed, ovaal ledikant zwart, zwarte babykamermeubels, babybed scandi stijl

Trending in babyland: zwarte babymeubels

Wij bieden onze wiegjes ook in diverse kleuren. De keuze uit kleuren zijn naturel hout, wit, zwart en binnenkort een nieuwe kleuren combi naturel/wit. De zwarte kleur is sinds een aantal jaar niet meer uit ons aanbod te slaan. De populaire kleur heeft een opmars in meubeldesign land. Combineer een zwart babybedje in de babykamer met mooie zandkleuren in accessoires en beddengoed. Wij bieden zwarte wiegjes en co-sleepers in de collectie CookieKids. De verf die wij gebruiken voor een zwart babybedje is op waterbasis volgens de EN-71 veiligheidsnormen.

co-sleeper zwart naturel

Wiegjes van betaalbaar duurzaam design

BabyRace heeft een mooie collectie verschillende soorten wiegjes die je helemaal zelf samen kunt stellen. Zo biedt BabyRace een mooi aanbod van ovale wiegjes, cosleeper wiegjes en de populaire gehaakte mozesmandjes wiegjes. Stijl je eigen wieg samen met accessoires en wiegbekleding van de mooiste merkjes in ons assortiment. Niet voor niets kiezen ouders voor de kwalitatieve ambacht en design producten van Baby-Race.nl.

over babyrace baby boutique

Op zoek naar een zwart babybedje met ronde vormen?

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze zwarte babykamer meubeltjes collectie bezoeken. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.