box aankleding, box vlecht omrander, box vlechten, box accessoires, baby box rondo zwart met teddy bekleding, ronde zwarte box, ronde box met vlecht

De 5 mooiste boxaankleding vlechtomranders

box aankleding, box vlecht omrander, box vlechten, box accessoires, baby box rondo zwart met teddy bekleding, ronde zwarte box, ronde box met vlecht

Box vlechten zijn hip als boxaankleding

Ben jij op zoek naar een mooie box? Bij Baby Boutique BabyRace bieden wij verschillende boxen. Combineer de box met mooie items zoals een hippe vlecht en een leuke baby mobiel. Combineer je box met onze mooie boxaankleding en creëer zo een mooie eyecatcher in de woonkamer.

Box collectie
We bieden een mooie ronde box van Bopita. In de kleuren: naturel, naturel/wit, wit, dune (beach beige kleur) & zwart. De co-sleeper ledikant van BabyRace is tevens erg geliefd als box. Door het 5-1 design van de co-sleeper ledikant is deze transformeerbaar in co-sleeper, ledikant, box, schommelwieg en peuterbed.

bedbumper vlechten babyrace, box aankleding, ronde box aankleding, bopita, vlecht bedbumper

De hippe trend in boxaankleding: box vlechten

Bij Baby Boutique BabyRace vindt je de mooiste vlecht omranders voor je baby box! Je kunt de box helemaal zelf customizen naar je wensen. We bieden vlecht omranders in verschillende maten, kleuren en stoffen.

Customize je baby box 

De box vlechten bieden we in de stoffen:

  • katoen;
  • velvet katoen;

De box vlechten bieden we in de kleuren:

  • velvet nude;
  • velvet white;
  • velvet cappuccino;

De box vlechten zijn bestelbaar als:

  • Enkele box vlecht (2 vlechten);
  • Dubbele box vlecht (4 vlechten);
boxaankleding vlecht velvet nude enkel
boxaankleding vlecht white
boxaankleding vlecht cappuchino

Waar dienen boxomranders voor?

De handgemaakte box vlechten van BabyRace zijn gevlochten omranders voor in een ronde baby box of voor in de co-sleeper ledikant. De bedomranders zorgen voor een geborgen slaap en speel omgeving. Het grootste voordeel van de vlecht bumpers is dat de mini handjes, voetjes en hoofdje van de baby niet klem komen te zitten tussen de spijlen, waardoor de baby zich niet bezeerd, minder vaak wakker wordt en dus beter gaat slapen. De omrander dient ook als box/ ledikantverkleiner en is ideaal tegen de tocht.

Box vlecht veiligheidsvoorwaarden

De bumper dient verwijderd te worden als de baby zelfstandig kan zitten. Zorg ervoor dat de baby box bumper strak tegen de spijlen gespannen vastzit. Zorg ervoor dat de baby in een strak opgemaakte baby box ligt, zodat het niet direct met het gezichtje tegen de bedbumper aan ligt. Tip: gebruik een slaapzakje bij het slapen gaan, zodat het bewegen tijdens het dutje verminderd. Houdt altijd zicht bij de dutjes van je newborn baby.

Ledikantverkleiner & boxverkleiner

De co-sleeper ledikanten van BabyRace zijn transformeerbaar als box. Je krijgt standaard wieltjes, een matras en een hemelstok inbegrepen bij aanschaf van de co-sleeper ledikant. De box van BabyRace is te bestellen in de kleuren: naturel, naturel/wit, wit & zwart. Wij bieden onze boxen samen met de prachtige ledikantverkleiners in één voordelige pakketprijs. Benieuwd? Bekijk hieronder de collectie met vlechtbumpers in de kleuren: naturel, wit, cappuccino en antraciet grijs.

zwart ledikant met vlechtbumper
zwart ledikant met vlechtbumper cappuccino
zwart ledikant met vlechtbumper antraciet grijs
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze box collectie live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.