wiegdeken diamonds beige

Waar leg je je baby overdag te slapen?

wiegdeken diamonds beige

Waar leg je je baby overdag te slapen?

Voor de geboorte van je kleintje wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je alles in orde hebt. Zo moet je baby ook overdag kunnen slapen, maar wat zijn hier de beste manieren voor? Je kunt je baby op veel verschillende manieren laten slapen. Bij BabyRace vindt je alles wat je nodig hebt voor het veilig slapen van je kleintje. Zo bieden wij verschillende soorten babybedjes, die de middagslaapjes veilig bevorderen. Hierbij een top 4 van echte baby uitzet musthaves.

Bij Baby Boutique BabyRace focussen we op de slaap van je newborn baby!

babybox rondo zwart

Breng je baby overdag veilig in slaap in een baby box

Bij babyrace kun je kiezen wat voor babybedje het fijnste in de middag is en welk babywiegje het fijnste is voor in de avond. Wij bieden namelijk veel verschillende soorten babybedjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een co-sleeper ledikant, deze is erg praktisch en ziet er mooi uit. De co-sleeper ledikant is multifunctioneel, dus het is te gebruiken als co-sleeper, ledikant, box en peuterbedje. De bedbodem van het co-sleeper ledikantje is in hoogte verstelbaar. Je kunt het dus helemaal naar onder verschuiven en het ledikantje wordt een box. Deze kun je leuk in de woonkamer zetten en het is veilig te gebruiken.

Ronde box voor de middagdutjes

Niet alleen de co-sleeper ledikanten zijn geliefd als box. Ook hebben wij een aantal ronde boxen. Zo bieden wij de kleuren naturel, wit, naturel-wit, zwart en beach. Deze boxen zou je kunnen combineren met onze box bekleding, hiermee creëer je een mooi en elegant effect in je woonkamer. Je kunt ook een babynest in de box doen, deze wordt dan een bed verkleiner. Dit is heel comfortabel en het ziet er leuk uit.

Slapen in een babynestje, veilig of niet?

Het babynest is alleen veilig als je er iemand bij aanwezig is. Het is dus niet echt verstandig om het kindje ‘s Nachts alleen in een babynestje te laten slapen. Als er toezicht is, is het dus wel erg aangenaam voor je kindje om overdag te slapen in een babynest in de box.

babynest boho en mini boho kussen star
co-sleeper ledikant wit met vlecht, babybed met vlecht omrander, babywieg met hemel, wieg inclusief hemeltje, inclusief babymatras
bedbumper vlechten babyrace, box aankleding, ronde box aankleding, bopita, vlecht bedbumper

Het mozesmandje is ideaal voor de middagslaapjes

Je newborn baby laat je overdag het beste slapen in een klein wiegje, zoals een mozesmandje. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het gehaakte mozes mandje al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje. Je kleintje zal zich dus erg comfortabel voelen en lekker kunnen slapen. Door de hengsels en het lichte gewicht van het mozesmandje is het erg makkelijk te verplaatsen. Zo kan je kindje overal comfortabel slapen. We bieden de mozesmandjes in veel verschillende kleuren, voor elke mommy to be zit er wat bij. Alle mozesmandjes zijn stuk voor stuk super fijn en mooi om te zien.

mozesmandje gehaakt wit
Baby overdag slapen in een wiegje

Wellicht heb je ruimte over in de woonkamer, dan is het ovaal wiegje heel erg leuk om in de woonkamer te stylen. Voor elk interieur bieden we passende wiegbekleding. Het ovale wiegje van BabyRace heeft 2 standen, naarmate het kindje ouder wordt, kan de bedbodem versteld worden. In de eerste paar maanden kan het wiegje handig zijn met een bedomrander. Dit zorgt ervoor dat je kindje zich niet bezeerd aan de spijlen en werkt tevens tochtvrij. Het ovale wiegje van BabyRace is zo uniek door het schommelmechanisme, waarmee je je baby zachtjes in slaap kunt wiegen. Bekijk ons assortiment ovale wiegjes om te kijken wat je favoriete combinatie is inclusief aankleding.

ovaal wiegje rooming in
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.