4 dingen die je nog niet wist over Baby Boutique BabyRace

Baby Boutique BabyRace opent in mei 2022

Groot Nieuws! BabyRace opent binnenkort een Baby Boutique in het centrum van Bergeijk. Ben jij benieuwd? Lees dan meer over onze Baby Boutique in deze blog. Wellicht ken je BabyRace al wel van onze babywiegjes. Maar wat weet je over het bedrijf? We hebben een aantal Baby Boutique BabyRace dingen voor je op een rijtje gezet. Veel lees plezier!

Ontstaan van Baby Boutique BabyRace

BabyRace is 4 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van de Co-sleeper wieg. De opricht van BabyRace was net moeder geworden van haar zoontje Race. Daar komt dus ook de naam vandaan: BabyRace. Ze kon het type bedje niet vinden waarnaar ze opzoek was: Een bedje met een duurzaam design en helemaal te bekleden naar je eigen smaak. Door dit bedje te ontwikkelen met een uniek wieg systeem was ze klaar om de Nederlandse en Belgische babymarkt te veroveren. Ze heeft voor de verkoop van het bedje een website gecreëerd. Dit bedje bleek een ware hit te zijn. Hierna is BabyRace de ovale wieg gaan ontwikkelen. En als laatste de Co-sleeper ledikant.

Goed bereikbaar vanuit Nederland en België

Naast het feit dat BabyRace een webshop heeft en zeer actief is op Instagram. Heeft BabyRace na het succes van de wiegjes een Showroom geopend. De Showroom ligt in Bergeijk. Dit ligt 5 kilometer van de Belgische grens af. Op deze manier is de showroom ook goed bereikbaar voor onze klanten uit België

Het populairste product van BabyRace

Op dit moment wordt de Co-sleeper ledikant het meest verkocht via de BabyRace webshop. Dit is natuurlijk ook een ideaal product. Je kan het bedje gebruiken als een co-sleeper, dan schuif je het bedje tegen het ouderlijk bed aan. Maar het bedje kan ook gebruikt worden als ledikant. Als je kindje groter word, dan is dat geen probleem. Je haalt heel gemakkelijk één zijde van het bedje af. Dan kan je kindje gebruikmaken van het bedje tot ongeveer 2,5 jaar oud.

Co sleeper ledikant BabyRace

Baby Boutique BabyRace opent in mei 2022

In Mei 2022 opent de nieuwe Baby Boutique in het centrum van Bergeijk. Op deze manier blijven goed bereikbaar. Ook kunnen klanten gewoon binnenlopen. Je hoeft dan geen afspraak te maken om langs te komen. Deze optie blijft wel bestaan. Je kan een afspraak maken voor personal shopping. Hierbij kunnen wij rekening houden met een klant en zullen wij je persoonlijk begeleiden met de eventuele aankoop van de producten. Ook is het mogelijk om een Facetime afspraak te maken. Dit is erg handig voor klanten die ver van ons vandaan wonen, maar toch op een persoonlijke manier een kijkje willen nemen in de Baby Boutique.

Bezoek de showroom van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Heb je onze leuke houten ovaal wiegje al gespot in de showroom? Kom snel eens gezellig langs! Op afspraak te bezoeken.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.